Image
Top
Navigation
  • Huis verkopen! Hoe fijn is het als dat snel gebeurt?

    .

  • Voorkom onrust en onzekerheid als de verkoop niet wil vlotten.

  • Wij kijken fris en objectief en maken het verschil met concurrerende woningen in de buurt.

Verkoopstyling

▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ kijkt fris en objectief naar je woning; je krijgt een eerlijk advies. We zullen met zo weinig mogelijk kosten een optimale styling realiseren. Zodanig dat deze het verschil maakt met concurrerende woningen in de buurt.

Dat is waar ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ voor gaat. Want een huis verkopen gaat niet vanzelf. Kopers hebben zoveel keus dat ze gaan voor de beste prijs-kwaliteit binnen hun opties. Pak het daarom meteen goed aan. Dat scheelt tijd, frustraties, geld en allerlei problemen die je niet wilt. Sta niet stil, ga verder met je toekomst. Neem CONTACT met ons op.

  • De kosten van verkoopstyling zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de vorm van het advies Vind ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ dat volstaan kan worden met enkele tips die de bewoner zelf kan (laten) uitvoeren, dan is een mondeling advies of een actielijst voldoende. Soms is een uitgebreider adviesrapport nodig en/of begeleiding bij de uitvoering.
  • De bestaande aankleding in de woning die je wilt verkopen is niet altijd geschikt om een potentiële koper aan te spreken. Het tijdelijk huren van meubels is een uitkomst.
  • Als de verkoopstyling gedaan is, is het raadzaam nieuwe, goede foto’s/video van de te verkopen woning te laten maken. De eerste selectie maakt de huizenzoeker op basis van de foto- of videopresentatie op internet. Als je dan niet als favoriet geselecteerd wordt, is de kans op verkoop verkeken.