Image
Top
Navigation
  • Licht Luchtig Lekker Leven

  • Je goed voelen en genieten in jouw leefruimte.

  • Het zijn de kleine dingen die het doen: nuances en details.

Visie

▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ is het ontwerp- en stylingbureau van Bea Zuurwelle.

Ontwerpen en vormgeven van ruimte, binnen en buiten, is mijn passie. Een fijne, positieve omgeving geeft kracht. Het heeft een positieve invloed op je welzijn, je leven. Daarom is het belangrijk dat je je prettig voelt in de ruimtes waar je de meeste tijd doorbrengt, thuis en op je werkplek. Het gaat om een totaalbeleving die niet alleen ontstaat uit een uitgekiende interactie van de ruimte met de dingen die je er doet en met mooie spullen, dierbare spullen, prachtige beplanting, goede vormen, trendy kleuren en materialen. Er is ook een energetische interactie die, weliswaar onzichtbaar, toch voelbaar en merkbaar is.

Mijn persoonlijke motto is: LICHT LUCHTIG LEKKER LEVEN. Dit motto past eveneens bij ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ en komt tot uiting in het werk dat we maken.

De invulling van LEKKER in lekker leven is persoonlijk. Het is afhankelijk van je persoonlijke smaak en voorkeuren of van het gewenste imago van je bedrijf. Deze uitgangspunten en het ontwerp zijn de ingrediënten voor een persoonlijk en comfortabel interieur en tuin op maat.

In onze ontwerpen spelen LICHT en ruimtelijkheid een essentiële rol. Door te spelen met licht van buiten, de keuze van verlichtingsarmaturen of kleuren. Licht in overdrachtelijke zin door bijvoorbeeld duurzame materialen te kiezen die met veel minder belasting op het milieu geproduceerd zijn. Dat geeft meteen al een goed gevoel.

LUCHTIG heeft voor ons met ruimtelijkheid te maken. Ruimte om te bewegen, om te ademen, om de dingen te doen die je wilt doen, om je vrij te voelen en om er gewoon te zijn. In onze ontwerpen streven we naar de grootst mogelijke ruimtelijkheid. En met de keuze van luchtige materialen versterken we die ruimtelijkheid. De fysieke ruimte is vaak een gegeven, wensen blijven veranderen. Een uitdagende puzzel!

Wil je ook een LICHT LUCHTIG LEKKER huis of bedrijf? Neem dan contact op.

Licht Luchtig Lekker Leven

Van Kamer Tot Tuin