Image
Top
Navigation
  • Sta jij lekker in het leven?

  • Of ervaar je spanning en negativiteit?

  • Krijg inzicht in hoe je huis op jouw gemoed doorwerkt.

Feng Shui

Kleuren beïnvloeden ons. Dat is algemeen bekend. De kleur rood prikkelt; blauw daarentegen kalmeert. Deze invloeden spelen op energetisch niveau. Je ziet het niet maar je staat er wel bloot aan. Ook vormen en materialen bijvoorbeeld hebben zo’n invloed. Je leefomgeving werkt via je zintuigen door op je emoties, op je leven. Allemaal worden we door onze omgeving beïnvloedt. Daarnaast gaat ook onze persoonlijke energie een verbinding aan met de energie uit onze omgeving.

Feng Shui is een van oorsprong Chinese leer die werkt met deze energetische interactie in je leefomgeving. Om balans en harmonie in je huis en in je leven te stimuleren. Elke verandering in je huis heeft invloed op je leven. Met de kennis van Feng Shui kan ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ op een diepgaander niveau adviseren over interieur en tuin: licht, luchtig, lekker leven. Helemaal afgestemd op jouw persoonlijke energiekwaliteiten.

Wil je inzicht in het energetische krachtenspel tussen jou en je woning, neem dan CONTACT op.

Bea Zuurwelle van ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ is gediplomeerd Feng Shui consultant, opgeleid bij Nina Elshof Feng Shui en de Academie voor Chinese Geneeskunst Qing Bai.

  • Een Feng Shui advies kan zowel mondeling, tijdens het huisbezoek, als schriftelijk, na het huisbezoek, plaatsvinden. Voordat wij je woning bezoeken maakt ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ een eerste analyse op grond van toegestuurde plattegronden met daarin aangegeven de functies per ruimte. Ter plekke bekijken we de inrichting en maken we foto’s. De kosten van een Feng Shui advies is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de woning. Vraag een offerte.
  • Ben je van plan een nieuwe woning aan te kopen? Dan is het goed om vóórdat je definitief je handtekening onder het koopcontract zet ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ in te schakelen. Wij kunnen je aangeven in hoeverre de betreffende woning een goede energetische match is met jou en je gezin.