Image
Top
Navigation
  • Lekker buiten lunchen in de pauze?

  • Gun uw medewerkers een fijne lunchplek in de frisse buitenlucht.

  • Wij ontwerpen een efficiënte oplossing in uw bedrijfstuin.

De inrichting van de buitenruimte bij uw bedrijfspand is van belang. Een aansprekend ontwerp versterkt de beeldvorming van uw winkel, kantoor, of industrieel gebouw. Van een goed verzorgd uiterlijk gaat kracht uit. En is prettig om naar te kijken en in te verblijven. Bezoekers, medewerkers en omwonenden zullen dat op prijs stellen.

▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ houdt rekening met uw bedrijfsdoelstellingen m.b.t. verkoop, imago, maatschappelijke verantwoordelijkheid, enz. Voor een goed ontwerp kijken we naar de functies en de intensiteit van het gebruik. Is de buitenruimte bijvoorbeeld vooral decoratief en ondersteunend aan uw bedrijfsimago of doet een groot deel van de buitenruimte dienst als parkeerplaats? Wilt u een fijne lunchplek inrichten voor uw medewerkers of wilt u een kunstwerk in de buitenruimte? Wilt u een historische inrichting of een moderne?

Nadat we onze ideeën met u hebben doorgesproken, werkt ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ de gekozen vorm definitief uit in een tuinontwerp met vlekkenplan, plattegrond en 3D-tekeningen, een beplantingsplan, een verlichtingsplan, een inrichtingsplan en, als u dat wenst, ook een bewateringsplan, een onderhoudsplan en een beveiligingsplan.

Neem CONTACT met ons op.