Image
Top
Navigation
  • Voel je je fijn en trots in je woning?

  • Of past de aankleding niet meer bij wie je nu bent?

  • Met onze styling zul je je meteen thuis voelen.

Styling

Vergelijk het met een boeket bloemen. Wil je uitbundig of ingetogen, formeel of informeel, groen of kleur, één bloem als hoofdrolspeler of allemaal gelijksoortigen, enz.

Bij de styling van een kamer, huis of terras bepaal je eerst welke sfeer, welke emotie je wilt beleven. Dan spelen rangschikking, kleur, structuur en verhoudingen een rol. Individuele elementen, tot in elk detail, komen in een relatie tot elkaar te staan. Een eenheid in stijl: warm of fris, rustgevend of prikkelend, eenvoudig of complex. Maar altijd verrassend en precies genoeg.

▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ vertaalt met creativiteit en gevoel voor stijl jouw wensen tot een stijleenheid. Ervaar het gevoel van thuiskomen. Je kunt bij ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ terecht voor verschillende soorten styling.
De kosten zijn afhankelijk van aantal en grootte van de ruimtes. Neem CONTACT met ons op.

  • De styling van je interieur in huis. Een gezellige woonkamer, die ruimte biedt voor gezamenlijkheid met het hele gezin en uitnodigend is voor vrienden en kennissen. Een “eigenheimer” tienerkamer, met genoeg mogelijkheden om de eigen gewenste persoonlijkheid uit te drukken. Een representatieve WC-ruimte, klein maar fijn. Een multifunctionele zolder. Een kantoor aan huis, enz.
  • De styling van je verblijfsruimte in de “openlucht”. Je terras, de veranda, een schuur als opbergruimte, atelier … en verder alle aankleding in borders of land met accessoires.
  • Bij ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ kun je ook terecht voor het organiseren van een fantastisch tuinfeest. We verzorgen alleen de styling van het feest of we nemen je alle zorgen uit handen. Van concept en uitnodigingen tot aan aankleding/styling, catering, verzekering: de gehele organisatie vooraf, tijdens en na.