Image
Top
Navigation
  • Voelen werknemers en klanten zich prettig in uw bedrijf?

  • Of zijn er regelmatig ondefinieerbare frustraties?

  • Wij laten zien hoe bedrijfsruimtes doorwerken op stemming.

Feng Shui

Het succes van uw bedrijf is afhankelijk van vele factoren. De belangrijkste factor zijn de mensen die voor u werken. Hun deskundigheid, inzet en motivatie is essentieel. Schep daarom een zo prettig mogelijke werkomgeving en geef heldere (samen)werkprocedures.

Ga daarin dan nog een stap verder en neem maatregelen op energetisch niveau.
Want mensen zijn mensen. Ieder van ons is een eigen energiefabriekje. Met emoties en gevoelens, verwachtingen en ervaringen. Welke procedure u ook opstelt, sommige energiefabriekjes werken gewoon niet zo goed samen en andere juist weer wel. Ook zal de ene mens het heerlijk vinden in een kantoortuin en komt de ander in een meer afgeschermde omgeving beter tot zijn recht.

Feng Shui is een van oorsprong Chinese leer die werkt met de energetische interactie tussen mensen en hun leefomgeving; Nine Star Ki is de hierbij gehanteerde leer die ingaat op de energetische interactie tussen mensen.
Om balans en harmonie in je bedrijf, in afdelingen en in werkgroepen te stimuleren zijn Feng Shui en Nine Star Ki uitermate geschikte instrumenten. Ze worden in samenhang toegepast om de werkomgeving en het werkklimaat te optimaliseren zodat de talenten van uw werknemers optimaal ingezet kunnen worden.

U kunt ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ benaderen voor Feng Shui advies voor:

  • aankoop of huur van een nieuw te betrekken bedrijfspand
  • interieurinrichting op basis van Feng Shui principes
  • samenstelling van werkgroepen of afdelingen

Wilt u inzicht in het energetische krachtenspel in uw winkel, kantoor of industrieel pand, neem dan CONTACT op.

Bea Zuurwelle van ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ is gediplomeerd Feng Shui consultant, opgeleid bij Nina Elshof Feng Shui en de Academie voor Chinese Geneeskunst Qing Bai.