Image
Top
Navigation
  • Nieuw, prikkelend, verrassend !

  • Is dat nodig in uw etalage, winkel of bedrijfspand?

  • ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎: out of the box thinking en acting.

Styling

Hoe wilt u overkomen? Welke ervaring, associatie en gevoel wilt u dat mensen overhouden aan het contact met uw bedrijf? Natuurlijk spelen verschillende factoren hier een rol bij. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het interpersoonlijke gesprek en de ervaren kwaliteit bij het gebruik van uw product of dienst.

Ook interieur en exterieur styling dragen belangrijk bij aan deze beeldvorming. Styling beïnvloedt de emotie die ontstaat bij klanten, bezoekers, bewoners, medewerkers en anderen als ze uw etalage zien, als ze in uw winkel, (buiten)ruimte of pand komen. Het gaat hierbij om nuances en details. De vraag is dan: hoe wilt u overkomen? Avontuurlijk, duurzaam, sportief, zorgzaam, vertrouwd, innovatief, …?

▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ vertaalt uw doelstellingen naar belevende ruimtes, binnen en buiten. Met onze creativiteit, inventiviteit, gevoel voor stijl en kennis van trends denken en acteren we out of the box. Zo blijven we altijd vernieuwend en verrassend.
U kunt bij ▪︎ Van Kamer Tot Tuin ▪︎ terecht voor verschillende soorten styling:

  • styling van uw etalage, opvallend, afgestemd op uw marketingacties
  • een spraakmakende aankleding van uw winkel tot in het kleinste detail, afgestemd op uw huisstijl en marketingdoelstellingen
  • een stijlvolle styling van uw bedrijfspand inclusief buitenruimte, afgestemd op uw huisstijl en bedrijfsvisie
  • styling van een fantastisch bedrijfsevent, afgestemd op uw marketingacties of pr-doelstellingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van styling voor uw bedrijf, neemt u dan CONTACT met ons op.