Image
Top
Navigation
  • Heb jij goed uitgebalanceerde verlichting in huis of op je werkplek?

  • Als het lichtniveau goed is, voel je je prettiger.

  • Check het en vraag eens advies.

Licht en verlichting is een belangrijke sfeermaker. Zowel in je interieur als buiten in de tuin. Verkeerde belichting komt onprettig over. Te weinig licht kan een drukkende, verkleinende, benauwende uitwerking hebben. Je mooie meubels of andere interieurstukken komen niet tot hun recht. Met te veel licht kom je niet tot rust. Vaak heb je zelf de consequenties van een verkeerd lichtniveau niet eens door; je bent eraan gewend. Tot het moment dat je het gaat veranderen.

Naast een basisverlichting en sfeerverlichting is ook verlichting nodig die functioneel is. Licht om bij te lezen, groente te snijden, kleding te verkopen of aan het beeldscherm te werken, bijvoorbeeld. Of om veiligheidsredenen, zodat je niet valt of je niet onveilig voelt.

Bij het opstellen van een verlichtingsplan houdt ▪︎Van Kamer Tot Tuin▪ rekening met welk soort licht op welke plek nodig is, al naar gelang het gebruik.
Andere aspecten waar we naar kijken bij de keuze van armaturen, zijn het verlichtingstype (o.a. LED), de verlichtingssterkte, de lichtsterkte, de luminantie, de lichtstroom, de kleurtemperatuur en de kleurweergave. We kijken naar lichtopbrengst, rendement, vermogen en levensduur van lichtbronnen.

▪︎Van Kamer Tot Tuin▪ maakt een verfijnde afstemming tussen direct, indirect en diffuus licht en adviseert oplossingen die passen binnen de gewenste stijl en het budget.

Neem contact op.  Contact