Image
Top
Navigation
4 maart 2019

Komt u ook? NVM Open Huizen Dag 30 maart 2019!

Op zaterdag 30 maart 2019 organiseert de NVM hun Open Huizen Dag. Bereid u goed voor. Hieronder een aantal nuttige tips.

Tips 1-4
Bezoekers die serieus op zoek zijn naar een nieuwe plek om te wonen, hebben de Open Huizen Dag goed gepland. De meeste mensen die bij u binnen stappen, hebben via internet hun eerste keuzes gemaakt. Op de een of andere manier heeft uw huis hun interesse gewekt.
1. Verwelkom uw bezoekers vriendelijk.
2. Probeer er op een natuurlijke manier achter te komen of deze mensen in zijn voor extra info over het huis, een rondleiding of dat ze alleen door uw huis willen gaan.
3. Dring niet aan en dring u niet op.
4. Vraag ze bij getoonde interesse naar hun naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat de makelaar hen kan bereiken.

Tips 5-6
De beste manier om de potentiële koper te overtuigen is dat hij ‘geraakt’ wordt door uw huis. Dit ‘raken’ is een abstract begrip en kan voor iedere koper een andere inhoud hebben. Het komt erop neer dat hij zich in uw woning ziet wonen: overtuigd van het woonplezier. De ‘look and feel’ van uw woning in combinatie met een aantal afgevinkte wooneisen en -wensen.
5. Natuurlijk moet uw woning er tiptop uitzien. En dat is meer dan opruimen en schoonmaken alleen.
6. Begin bijtijds.

Tip 7
Voelt u zich onzeker of uw woning de juiste ‘look and feel’ heeft?
7. Schakel dan een gecertificeerde verkoopstyliste in van ■ Van Kamer Tot Tuin ■. Zij loopt samen met u uw huis en tuin na en geeft mondeling de laatste tips om de sterke punten van uw huis beter naar voren te laten komen en een fijne sfeer te creëren.
Speciaal tarief per uur, excl. reiskosten, incl. BTW: € 75,–.Contact

Tip 8
Vindt u het moeilijk om de bezoekers van de Open Huizen Dag te ontvangen, te begeleiden en uw woning onder de aandacht te brengen?
8. Vraag de verkoopstyliste van ■ Van Kamer Tot Tuin ■ op te treden als gastvrouw.
Speciaal all-in tarief voor deze dag, excl. reiskosten, incl. BTW: € 275,–.Contact

Zaterdag 30 maart 2019, van 11.00 tot 15.00 uur.
Wij wensen u veel succes!