Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Image
Top
Navigation
18 september 2014

Actie tuinontwerp = VERLOPEN

vankamertottuinintroactie2014

Als je toch van plan bent om je tuin geheel of gedeeltelijk te veranderen, stel dat dan niet uit tot volgend jaar. Doe het nú en profiteer van onze actie met 20% korting op het tuinontwerp (actie loopt t/m 31-12-2014). Én als je de realisatie van je nieuwe tuin door ons laat begeleiden, rekenen we geen 21% maar 6% BTW. Het lagere BTW-tarief geldt voor renovatie van tuinen bij woningen ouder dan 2 jaar.

Dus nu nog t/m 31-12-2014:

voordeel op voordeel.

Dat maakt het interessant. Wacht niet langer en neem ook een licht-luchtig-lekker-leven-tuin van ▪︎Van Kamer Tot Tuin▪︎.

Ideale tijd voor tuinaanleg
Niet alleen is het nu extra voordelig, de nazomer en het najaar is ook een ideale tijd voor de aanleg van de tuin. In de avond en nacht is het vochtiger. De aarde blijft beter vochtig én is ook nog warm. En als overdag het zonnetje schijnt heb je nu ideale omstandigheden om nieuwe planten en bomen te planten of om bestaande beplanting een nieuwe, betere plek te geven. De wortels hebben nu nog voldoende tijd om zich goed te settelen. In het voorjaar kunnen ze dan hun energie meteen steken in de groei. Planten die in het najaar in de grond gezet zijn, laten in het voorjaar een betere groei zien.

Actiekorting geldt ook op interieur- en binnenhuisontwerp
De actie van 20% korting geldt ook voor een interieurontwerp en/of een binnenhuisontwerp. Bij binnenhuisontwerp geldt bij renovatie van woningen ouder dan 2 jaar ook nog eens het 6%-BTW-tarief.